Barion Pixel

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Megrendelésed elküldésével a cseppékszer.hu vásárlója leszel. A megrendelés leadása szerződéses nyilatkozatnak minősül, ami egyben azt is jelenti, hogy ezzel egyidejűleg elfogadod az alábbi szerződési feltételeket.

Szerződő felek:
Jelen internetes oldal üzemeltetője:
Csirmaz Zsuzsanna e.v.
1062 Budapest, Aradi u. 38.

Telefonszám: +36 30 417 0078
E-mail: cheermemedal@gmail.com
Nyilv.sz.: 50086546
Adószám: 67339468-1-42, a továbbiakban ÜZEMELTETŐ
és a szolgáltatás igénybevevője, a továbbiakban Megrendelő között az alábbi feltételekkel:

 

A szerződés tárgya:
A www.cseppekszer.hu online áruház név alatt üzemeltetett webshopban található valamennyi árucikk. A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból, valamint az arról szóló websegédletből tudható meg.

A szerződéskötés:
A www.cseppekszer.hu áruházban vásárlás esetén a valóságnak megfelelő adatok megadása szükséges, a szállítási és számlázási adatok mellett az elérhetőségi információkat is meg kell adni.
Az Üzemeltető és a Megrendelő között nem jön létre írásba foglalt szerződés.
Megrendelő az egyedi tervezésű ékszerek gyártásával bízza meg az Üzemeltetőt. A szerződés a Megrendelő interneten adott megbízásának, Üzemeltető által e-mailen történő visszaigazolásával jön létre.

Árak:
Üzemeltető weboldalán megadott, a szerződéskötés napján érvényes árak, melyeket forintban (HUF) kell érteni. A számlán feltüntetett végösszeg a megrendelt ékszerek árát +postaköltséget tartalmazza, a Megrendelő által választott kézbesítési forma szerint. A számlát a csomag minden esetben tartalmazza.

Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben Megrendelőt azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az árszámítással.

Rendelési és Fizetési feltételek:
A megrendelés leadására kizárólag a www.cseppekszer.hu internetes oldalon van lehetőség. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 15 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a rendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
A www.cseppekszer.hu weboldalon leadott rendelés összegének kiegyenlítése háromféle módon lehetséges:
banki átutalással (ebben az esetben az üzemeltető minden esetben elküldi a Megrendelőnek a visszaigazoló emailben a banki adatokat)

Barion Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást  nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma:H-EN-I-1064/2013.

személyes átvétel esetén készpénzfizetési lehetőséggel

A megrendelés szerinti valamennyi Áru hiánytalan megfizetéséig Üzemeltető az Árura tulajdonjogát fenntartja.
A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.
A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja a megrendelést. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás a Megrendelő által megadott email-címre, akkor a Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termék(ek) tervezését. Amennyiben Üzemeltetőnek a gyártáshoz szükséges további információra van szüksége, (pl.: tervek közül való választás kapcsán) kapcsolatba lép megrendelővel a megadott elérhetőségek valamelyikén.

 

Elállási jog:
Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: cseppékszerek, a megrendelő által kért tartalommal stb.).
Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. Megrendelő többedik körös tervezési kérését követően). Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Panaszkezelés:
Amennyiben kifogása van a legyártott termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy a következő e-mail címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot: cheermemedal@gmail.com

Szállítás:
A kész termékek, ékszerek átvétele postai úton történik, Üzemeltető mindig ajánlva, elsőbbségivel postázza a terméket a Megrendelő által rendeléskor megadott címre. A telephelyen való személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges. Ebben az esetben semmilyen postaköltség nem kerül felszámításra.
Üzemeltető az elkészített termékeket maximum 10-14 munkanapon belül átadja a Magyar Posta részére.
Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméken/termékeken észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni!

Szerzői jogok védelme:
A Megrendelő kérésére történő ékszertervek elkészítésének szerzői joga mindaddig Üzemeltetőt illeti meg, míg Megrendelő fizetéses kötelezettségének eleget nem tesz. Az Üzemeltető által készített tervek másra történő felhasználásához Üzemeltető jóváhagyása szükségeltetik (pl. a tervek tetováltatása, vagy arculati elemként máshol történő megjelenítése esetén).

Adatvédelem:
Megrendelő tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a megrendelés teljesítéséhez és az archiváláshoz szükséges személyes adatait adathordozókon rögzítsék, továbbá kifejezetten hozzájárul személyes adatainak felvételéhez, kezeléséhez és használásához. Az adatkezelés a Ptk. 83. §, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. figyelembevételével történik. Üzemeltető valamennyi adatot bizalmasan kezel, melyet harmadik fél részér nem ad ki. Megrendelőt megilleti hozzájárulásának a jövőre nézve való visszavonásának joga. Üzemeltető kötelezi magát a személyes adatoknak visszavonás esetén való azonnali törlésére, kivéve amennyiben még van folyamatban levő megrendelés. Üzemeltető a megbízáskor abból indul ki, hogy a Megrendelő az adatait a termékek, részére történő kiszállításának időpontján túl is biztosítja.

 

Szellemi tulajdon:
A www.cseppekszer.hu weboldal és az azon található összes tartalom Üzemeltető tulajdona.
A honlapon található bármely feltöltött anyagot, fotót, videót és szöveget kizárólag Üzemeltető írásos beleegyezésével lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon felhasználni.

Hatályos: 2022. szeptember 1.
Csirmaz Zsuzsanna e.v.