Barion Pixel

Rólam

Csirmaz Zsuzsi vagyok, a CheerMe. Egy csepp ékszer. márka alapítója, a cseppékszerek tervezője! Velem találkozol majd a megrendelések során, tőlem kapod majd azokat a csepp terveket, melyek közül kiválaszthatod, hogy melyiket készítsék el a csodálatos ötvöseink.

A CheerMe története 2016-ban kezdődött. Tizenegy év multiban eltöltött év után kezdtem azon gondolkodni, hogy ki vagyok én, mire vágyom, miben tudnék kiteljesedni, hogyan tudnám a művészetek, valamint az alkotás iránti szenvedélyemet kibontakoztatni, majd mikor magamnak megterveztem a saját cseppmedálomat, hirtelen választ kaptam mindenre és már nem volt visszaút! Először a barátoknak készítettem cseppeket a saját gyerekeik nevével, majd a szájreklámnak köszönhetően egyre másra találtak meg az újabb és újabb megrendelések.

Elég hamar jött a felismerés, hogy amit én csinálok, az sok ember számára vonzó, méghozzá azért, mert szembe megy a fast fashion idiotizmusával, ami mindenkit arra buzdít, hogy minden szezonban cseréld le a gardróbodat, beleértve az ékszereidet is. A márka egyik legnagyobb értéke, hogy ötvöseink kézzel fűrészelnek ki minden egyes ékszert, a betűk elrendezése a cseppben pedig szintén unikális, hisz figyelembe veszi a megrendelő kívánságát, egyedi kéréseit, stílusát, és ettől lesz a CheerMe örök darab. Olyannyira örök, hogy van olyan megrendelőm, aki már most tudja, hogy az ő medálja egy napon majd a lányáé lesz… De ez még kevés lett volna ahhoz, hogy belevágjak egy vállalkozásba! Ami miatt belevágtam, az az volt, hogy valami olyan lehetőséget láttam meg a CheerMe-ben, amire mindig vágytam. Az alkotási folyamat iránti szenvedélyemet ötvöztem a tipográfia mániámmal, megfűszereztem néhány igazán remek ötvös kollégával, és a pozitív visszajelzésekkel, amiket tőletek kaptam (és kapok a mai napig), és már készen is volt az én szerelemprojektem! Tulajdonképpen itt kezdődik a CheerMe-vel az én történetem. A folytatást pedig már ismeritek: kilenc termék, cseppmedálok, cseppgyűrűk, cseppfülbevalók, karkötő, charm, és mindezek szögletes cseppformában is!

…és még mindig nincs vége! 2023-ban elindítottam nagy csepp medálokból álló Kapszula Kollekciómat, amelyre igazán büszke vagyok! A szimbólumokat rejtő medálok egytől egyig olyan témákat hordoznak, amelyek olykor inspirálnak, máskor erőt adnak, a lehető legjobbkor szerencsét hoznak, vagy éppen nehéz időkben „fejet fel” attitűdre sarkallnak.

Így hát legyen szó arról, hogy egy egyedi cseppet szeretnél terveztetni vagy éppen a Kapszula Kollekcióból vetettél szemet az egyik cseppre, tudnod kell, hogy megtaláltad a tökéletes ékszert, illetve ajándékot!